Senyalització provisional a Olot

TALLS DE CARRERS, RESERVES D'APARCAMNET...

Senyalitzem espais públics a on s'han de dur a terme tasques que afecten a la circulació de vehicles i vianants, ja sigui per obres, per operacions de càrrega i descàrrega de vehicles, etc.
Col·loquem i retirem els senyals, seguint sempre les indicacions de la Policia Municipal. Aquest servei està sotmès a disponibilitat.


NORMATIVA VIGENT SOBRE SENYALITZACIÓ PROVISIONAL A OLOT.

Normativa


OMPLIR LA SOL·LICITUD.

Des de l'1 de juliol del 2021, s'aplica estrictament la normativa per fer les sol·licituds d'ocupació de la via pública. Per als particulars, es pot fer com fins ara, des del web de la policia municipal. Les empreses ja no poden fer-ho a la policia, sinò que s'ha de fer a l'ajuntament, via telemàtica, i és necessari el certificat digital o l'idCAT Mòbil.

- PARTICULARS

Sol·licitud policia

- EMPRESES

La ruta per accedir al tràmit és: olot.cat (web ajuntament) ► seu electrònica ► tràmits en línia ► instància electrònica genèrica ► cal identificar-se
Si ja disposes d'identificador digital, pots anar directament a l'inici del tràmit des d'aquí:

Inici tràmit (cal identificar-se)


* IMPORTANT: Si vols que et posem la senyalització, reenvia'ns per correu la confirmació que rebis de l'ajuntament o de la policia, sense esborrar res del cos del missatge. També et podem fer els tràmits nosaltres.

M-2

972 26 73 96 / 636 47 60 64.
olot@m-2.cat
Ctra. de Les Tries, 53. Olot (Girona).
Google Maps Google Maps

Mapa web | Avís legal | Ús de galetes | Política de privacitat

Utilitzem galetes de tercers. Si continues navegant estàs acceptant l'ús que fem de les galetes.

Tancar Acceptar i tancar

Galetes Més Info